Egyszer használatos hitelkártyaszámok az AMEX-től

2000.09.14. 18:00 | Hírek
Az America Express bejelentette új e-kereskedelmi kezdeményezését, amely többek között egyszer használatos hitelkártyák alkalmazását is magában foglalja.
A technológia újdonságaként a kártyatulajdonosok először egy biztonságos website-ra lépnének be, és ezen kapnának egy egyszer használható hitelkártyaszámot, mellyel aztán vásárlást hajthatnának végre a világhálón.
 Ezzel a fejlesztők szerint megszűnnének a különböző félelmek a hitelkártya-információk ellopásával, illetéktelen használatával kapcsolatban, amely többek szerint a legfőbb gátja az elektronikus kereskedelem elterjedésének. A Jupiter Communications felmérése szerint 2002-re az online értékesítések elérik a 40 milliárd dolláros határt, amely a becslések alapján akár további 18 milliárddal lehetne magasabb, ha a lehetőségek biztonságosak lennének, és az emberek biztonságosan vásárolhatnának az interneten.
 Mindezek mellett az American Express technológiájának alkalmazásával a vásárlók megőrizhetik privát pénzügyi információikat, és elvileg az online vásárlás is egyszerűbb lesz.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó